Amsterdam Dance Event: Slam!TV in de spotlight bij Ziggo en KPN

De televisiezender Slam!TV zendt tijdens het ADE de SLAM! MixMarathon XXL live uit. De zender is voor de gelegenheid te zien in het basispakket van KPN en Ziggo.

SLAM! MixMarathon XXL

Tot en met zaterdag 20 oktober zendt radiozender Slam! en televisiezender Slam!TV 75 uur lang de vetste sets uit tijdens de SLAM! MixMarathon XXL. Dit alles in het kader van het Amsterdam Dance Event (ADE). “Maar dat is nog niet alles, meer dan 50 DJ’s en artiesten komen die sets live bij ons in de studio draaien! En nee, niet onze gewone radiostudio, want voor het ADE verhuizen we die week naar een speciale locatie en maken we 5 dagen lang LIVE radio vanuit Amsterdam!“, aldus de zender in een persbericht.

Zender van de maand

Bij aanbieder KPN is Slam!TV de gehele maand oktober te zien als Zender van de Maand in het basispakket van KPN’s Interactieve Televisie. De zender is de gehele maand oktober te zien via kanaal 23.

Basispakket

Bij kabelaar Ziggo is tijdens het ADE tijdelijk te zien in het digitale basispakket op kanaal 603 en via de app of website van Ziggo GO TV. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende pakket Movies & Series XL. Ook bij aanbieder DELTA is de zender tijdelijk te zien in het digitale basispakket.

De SLAM! MixMarathon XXL is ook live te volgen via Youtube.

Sociale media: