Amsterdam Dance Event (ADE) in de spotlight bij diverse radiozenders

In Amsterdam vindt vanaf woensdag het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Diverse radiozenders besteden aandacht aan dit grote dance-evenement.

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie in Amsterdam gericht op dance. Dit jaarlijkse evenement biedt een dag- en een nachtprogrammering aan. Overdag functioneert het evenement als een platform voor de elektronische muziekindustrie.’s Nachts speelt het Amsterdam Dance Event zich af in clubs en andere uitgaansgelegenheden met bekende dj’s en musici uit binnen- en buitenland.

Slam!

De commerciële radiozender SLAM! komt met een non-stop livemix tijdens de Amsterdam Dance Event: De SLAM! MixMarathon. De hele mixmarathon is naast Slam! ook te volgen op de televisiezender SLAM!TV. Deze zender is tijdens de mixmarathon gratis te zien bij Ziggo en Delta en de gehele maand als zender van de maand bij KPN. Slam! hoor je op FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio 538

Radio 538 opent ook dit jaar weer de deuren van het 538DJ Hotel tijdens het Amsterdam Dance Event. Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 oktober is The Student Hotel Amsterdam City de thuisbasis van 538 en komen alle programma’s tussen 06.00 en 00.00 uur live vanuit Amsterdam.

’s Avonds worden exclusieve showcases gegeven in de club van het 538DJ Hotel voor een selecte groep luisteraars. Iedere dag schuiven nationale en internationale artiesten die tijdens ADE in de hoofdstad zijn aan in de tijdelijke 538-studio. Radio 538 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

FUNX

Van woensdag 17 t/m zondag 21 oktober zendt FunX live uit vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Partysquad, Johnny 500, Freddy Moreira, Dyna, Childsplay en Naftaly Ramona komen langs voor exclusieve livesets en door de hele stad lopen social reporters om verslag te doen van de verschillende evenementen. Ook is FunX live bij de bekendmaking van de DJ Mag Top 100 van dit jaar. Naast radio is alle ADE-content direct te volgen via het FunX YouTube-kanaal en de social kanalen.. FunX is in de vier grote steden te beluisteren via FM, landelijk via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Amsterdam Most Wanted

Ook de radiozender Amsterdam Most Wanted (AMW) is aanwezig tijdens ADE. Op AMW wordt vijf dagen lang de AMW ADE DJ Marahton 2018 uitgezonden. De uitzendingen zijn ook te horen via Wild FM Hitradio.

Meer informatie via de website van Amsterdam Dance Event