Analist Kenneth Perez tot en met zomer 2022 bij FOX Sports

FOX Sports en Kenneth Perez hebben hun samenwerking verlengd voor een periode van drie jaar. Dat betekent dat de analist in ieder geval tot en met de zomer van 2022 exclusief is te zien bij de sportzender. Dit bericht de sportzender op haar website.

“Thuis bij FOX Sports”

Kenneth Perez: “Ik voel me thuis bij FOX Sports, waar we werken met een enthousiast team van echte voetballiefhebbers, zowel voor als achter de camera’s. Ik blijf daar ook de komende jaren graag deel van uitmaken.

“Gewaardeerd”

Rob Labree, Director Programming & Production van de sportzender: “Kenneth wordt alom gewaardeerd om zijn intelligente spelinzicht en het vermogen om zijn mening duidelijk uit te leggen of toe te lichten. Hij doet dat bovendien zonder een blad voor de mond te nemen. Goed is goed en slecht is slecht, maar altijd gefundeerd en vanuit liefde voor het voetbal. Het moge duidelijk zijn dat we uiterst content zijn dat Kenneth dat sowieso tot en met de zomer van 2022 blijft doen op FOX Sports.”

“Een van de best gewaardeerde voetbaldeskundigen”

Kenneth Perez (44) is reeds sinds 2011 een van de vaste analisten van FOX Sports. De afgelopen jaren groeide hij uit tot een van de best gewaardeerde voetbaldeskundigen op de Nederlandse televisie. In zijn actieve carrière kwam hij onder meer uit voor AZ, Ajax, PSV en FC Twente. Met die laatste club veroverde hij in 2010 het landskampioenschap. Kenneth Perez kwam 24 keer uit voor het nationale team van Denemarken.