Auto Omroep West/WOS Media vernield in ‘s-Gravenzande

Een auto van Omroep West en de lokale omroep WOS Media is vannacht vernield in ‘s-Gravenzande. Dit bericht de regionale omroep Omroep West op haar website. Omroep West en WOS Media hebben een samenwerkingsverband in de regio Westland waarbij de publieke lokale omroep WOS Media functioneert als mediapartner van Omroep West.

Auto vernield

Een auto van de WOS en Omroep West is afgelopen nacht in ‘s-Gravenzande vernield nadat er zaterdagavond twee dreigmails bij de lokale omroep WOS Media binnen kwamen. De WOS berichtte afgelopen dagen uitvoerig over de onrust in Maassluis. Een groep jongeren zou daar de wijk terroriseren door onder meer het vernielen van voertuigen, het intimideren van bewoners en het ingooien van ruiten. Burgemeester Edo Haan van Maassluis kondigde zaterdag een noodbevel af.

Dreigmails

Hoewel niet zeker is of de vernieling van de auto met de berichtgeving te maken heeft, kwamen volgens hoofdredacteur Richard Vroom na het laatste verhaal twee dreigmails binnen. Naast de ingegooid ruit zitten er ook deuken in de zijkant van de auto. Opvallend genoeg is er niets uit de auto weggenomen, zegt Vroom.

De WOS heeft volgens Omroep West aangifte gedaan van vernieling.

Tweets

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.