Omroep West maakt programma’s met UnityFM/TV en WOS Media

De regionale omroep Omroep West brengt de komende periode diverse radio- en televisieprogramma’s op Radio- TV West die gemaakt zijn in samenwerking met lokale omroepen uit de provincie Zuid-Holland. Met de lokale omroep Unity FM/TV uit de regio Leiden wordt de talkshow ‘De Woelige Baren’ gemaakt en met de lokale omroep van het Westland (WOS Media) wordt het Varend Corso in beeld gebracht.

De Woelige Baren

In de zomerse talkshow ‘De Woelige Baren’ stappen presentatoren Joost van der Stel en Leendert Beekman in de watertaxi in Leiden. Onderweg pikken ze bekende regiogenoten op voor een goed gesprek. Deze 8-delige talkshow is vanaf woensdag 22 juli te zien op TV West. De eerste gast die vandaag op de watertaxi stapt is Ilias El Marsse. Met zo’n 10.000 volgers op Instagram en maar liefst 15.000 volgers op Facebook,is hij een van de beroemdste marktkoopmannen van Nederland. Hij vertelt over zijn jeugd en hoe de scheiding van zijn ouders daar invloed op had. Maar er wordt ook gepraat over het succes, discriminatie én zijn lekkere hapjes. In volgende uitzendingen stappen onder meer ook Bep het Medium, jazzmuzikant Bart Wirtz en de voorzitter van basketbalclub ZZ-Leiden Marcel Verburg aan boord. ‘De Woelige Baren is vanaf vandaag elke woensdag vanaf 17.00 uur te zien op TV West (herhaling elk uur op het hele uur tot donderdagmorgen).

Varend Corso Westland

De 18e editie van het Varend Corso Westland met het thema ‘Pluk de Dag’ is op zaterdag 1 augustus live te volgen via 89.3 Radio West. TV West zendt op zondag 2 augustus een uitgebreide special uit van dit kleurrijke evenement. Met sfeerreportages vanaf de route en leuke weetjes over de deelnemende boten. Het Varend Corso Westland trekt van vrijdag 31 juli t/m zondag 2 augustus door de wateren van het Westland en omstreken. Honderdduizenden toeschouwers laten zich verrassen door de bonte stoet van met bloemen, planten en groenten versierde schuiten, sloepen en zeilende Westlanders. Met het thema ‘Pluk de Dag’ wil de organisatie van het Varend Corso duidelijk maken dat elke dag een bijzondere dag kan zijn. De uitzending op TV West wordt gemaakt in samenwerking met de lokale omroep van het Westland en omstreken WOS Media en de regionale omroep van het zuidelijk deel van Zuid-Holland RTV Rijnmond.

Samenwerking

Omroep West heeft er voor gekozen om de samenwerking op te zoeken met lokale omroepen uit haar verzorgingsgebied. Omroep West werkt daarom samen met Den Haag FM/TV, Studio Alphen (regio Alphen aan den Rijn), Unity FM/TV (Leiden en omstreken) en WOS Media (Westland).