AVROTROS komt met radioversie van consumentenprogramma Radar

Het consumentenprogramma Radar komt in het nieuwe jaar met een wekelijks radioprogramma op NPO Radio 1 onder de naam: Radar Radio.Naast een televisie- en radioprogramma beschikt Radar ook over een magazine en een website. De eerste uitzending van Radar Radio is zaterdag 14 januari te horen op NPO Radio 1.

Mischa Blok

Het programma wordt gepresenteerd door Mischa Blok. Blok kijkt in het programma met een kritische blik naar consumentenzaken. Daarbij wordt, zoals men gewend is van Radar, de confrontatie met bedrijven en overheden niet geschuwd. Radar Radio wordt elke zaterdag uitgezonden van 15.00 tot 16.00 uur bij AVROTROS op NPO Radio 1.

Carrière

Mischa Blok was nieuwslezer bij ANP en BNR Nieuwsradio en verslaggever/samensteller bij TROS In Bedrijf. In 2011 won ze de RadioLab-prijs voor ‘Dit is Radio 1’. De afgelopen drie jaar was ze verslaggever bij Radio EenVandaag, waar zij bekend stond om haar betrokken interviewstijl, altijd op straat, dichtbij de mensen en maatschappelijk geëngageerd.

Daarnaast heeft zij verschillende Radio 1-programma’s gepresenteerd, zoals ‘De Radio 1 Audiotrip’, ‘De Kwartiermakers’ en ‘Tussen Droom en Daad’ en ‘Trending Vandaag’ en maakte ze spraakmakende radiodocumentaires, onder andere over haar eigen adoptie.

“Verheugd”

Mischa Blok is verheugd met haar nieuwe rol: “Ik beschouw het als een eer om op zo’n sterk merk als Radar te mogen voortborduren. Ik kijk er enorm naar uit om live in gesprek te gaan met luisteraars, hun persoonlijke ervaringen te horen en voor hen op te komen indien nodig. Het programma moet een betrokken, informatief en spraakmakend programma worden waar luisteraars zich altijd gehoord voelen.”

Loden Radioleeuw

Het nieuwe programma reikt in haar eerste uitzending, op zaterdag 14 januari 2017, de Loden Radioleeuw uit. Welke radioreclame is de grootste oorwurm en wordt door de luisteraar als meest irritante radioreclame beschouwd? Luisteraars kunnen vanaf vandaag al radioreclames nomineren en vanaf 12 december stemmen op hun favoriet op lodenleeuw.nl/radio.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.