AVROTROS van start met Flikken Rotterdam op NPO 1

Omroep AVROTROS gaat vanavond van start met een nieuwe politieserie Flikken Rotterdam. De eerste aflevering is vanavond te zien om 20.30 uur op NPO 1.

Spin-off

Huub Stapel, Mark van Eeuwen, Cees Geel, Maryam Hassouni en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen in deze serie die zich afspeelt in de Maasstad en een spin-off is van de serie Flikken Maastricht. De serie is de komende tien weken elke vrijdagavond te zien op NPO 1. Flikken Rotterdam is net als Flikken Maastricht gemaakt door dezelfde regisseurs en scenarioschrijvers. Flikken is van origine een Vlaamse politieserie. De serie werd in de periode 1999 – 2009 uitgezonden door Vlaamse publieke omroep VRT.

Flikken Rotterdam

De eerste aflevering van Flikken Rotterdam heeft de titel ‘Slachter’. Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt die wel de hele waarheid? De Amsterdamse Officier van Justitie Hein Berg (Huub Stapel) blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is.

Zijn eerste zaak gaat om 2 hooligans die rechercheurs Dries van Weelden (Mark van Eeuwen) en Esther Wegereef (Maartje van de Wetering) gijzelen om zo aan 5 kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

NPO 1

De eerste aflevering van Flikken Rotterdam is om 20.30 uur te zien op NPO 1 en kort daarna ook beschikbaar via NPO Gemist. Fans van Flikken Maastricht kunnen ook uitzien naar nieuwe afleveringen van deze serie. De omroep AVROTROS heeft aangekondigd dat er nog seizoenen van de serie te zien zullen zijn.

Video:

Trailer Flikken Rotterdam:

Ontmoet de cast van Flikken Rotterdam:

Teaser Flikken Rotterdam:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.