Baars Classic Rock start nieuw programma: DownTown Café

De online radiozender Baars Classic Rock gaat vanaf vanavond, maandag 6 februari, van start met een nieuw radioprogramma: DownTown Café.Het programma wordt elke maandagavond uitgezonden tussen 20.00 en 23.00 uur.

Live uit Den Haag

DownTown Café wordt gepresenteerd door Kees Baars en Erik Kuylaars. Het programma wordt live uitgezonden vanuit mediacafé Park Road Café in Den Haag.

Optredens

In de allereerste aflevering van Downtown Café zijn er live optredens van Jan van der Meij (The Analogues, Powerplay, Vitesse) en de nieuwe bluesrock sensatie The Damned And Dirty. Daarnaast is popjournalist en schrijver Tjerk Lammers te gaat. Wekelijks is er een popquiz te horen. In het programma wordt ook welke week een concert uit het verleden uitgezonden.

Online

Baars Classic Rock is de online radiozender met aandacht voor rockmuziek in de breedste zin van het woord. De zender is in handen van Kees Baars. De radiozender is te beluisteren via Internet. Liefhebbers kunnen de uitzendingen ook live bijwonen in het Parkroad Café in Den Haag, de toegang is gratis.

Radio Veronica

Tot 1 februari was de radiozender ook te beluisteren via de website van Radio Veronica. Radio Veronica heeft sinds begin dit jaar een aantal themazenders via Internet stopgezet. De themazenders zouden het hoofdmerk niet versterken of uitbouwen. 

Het stopzetten van de themazenders is een gevolg van de vorming/overname van/door Talpa Radio, de radiozendergroep van John de Mol’s Talpa Holding waar ook Radio 538, Radio 10 en Sky Radio onderdeel van zijn. Ook Kees Baars heeft Radio Veronica eind vorig jaar verlaten.

Naast Baars Classic Rock is ook 192 Radio niet meer te beluisteren via de website van Radio Veronica maar nog wel via de eigen website. De themazenders Comedy Radio, Flower Power Radio en Veronica Drive in Show zijn stopgezet.

Sociale media:

https://www.facebook.com/parkroadcafe/posts/1090205967792744:0