Radio Veronica schrapt drie online radiozenders

Radio Veronica heeft de uitzendingen van drie van haar online radiozenders gestaakt. Comedy Radio, Flower Power Radio en Veronica Drive in Show zijn niet meer te beluisteren.

Overname

De genoemde zenders waren tot op heden exclusief te beluisteren via Internet. Waarom de zenders de uitzendingen hebben gestaakt is niet duidelijk. Het schrappen van de radiozenders kan te maken hebben met de overname van Sky Radio en Radio Veronica door Talpa Holding en de vorming van de nieuwe radiogroep waar ook Radio 538 en Radio 10 onderdeel van zijn.  Radio Veronica kan pas na het weekeinde reageren op het verdwijnen van de radiozenders.

Themazenders

Veronica’s Flower Power Radio begon haar uitzendingen op 1 april van dit jaar. De radiozender zond non-stop muziek uit, uit de jaren 60 en 70. Eind december van vorig jaar werd Comedy Radio gelanceerd door de radiozender. Op dit radiostation waren 24 uur per dag de sketches, conferences en optredens van komedianten te horen. Ook Veronica Drive in Show heeft haar uitzendingen gestaakt.

Uitzendingen

Momenteel zendt Radio Veronica via Internet nog de themazenders Top 1000 Allertijden, Rockradio, Hitradio, 80’s Hits, 90’s Hits en Wave Radio te beluisteren. Daarnaast kan via de website van de radiozender nog geluisterd worden naar 192 Radio en Baars Classic Rock. Een overzicht van de livestreams van Radio Veronica vind je hier.

Radio Veronica zelf is naast Internet ook te beluisteren via onder andere de FM, DAB+ en alle (digitale) radiopakketten.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.