(C) Mediamagazine

Bas Muijs vervangt Michiel Steenwinkel bij ochtendshow Radio West

Acteur en presentator Bas Muijs is de nieuwe presentator van het ochtendprogramma op Radio West. Hij vervangt vanaf 6 november Michiel Steenwinkel.

Vijf jaar Mogge Michiel

Muijs houdt vanaf 6 november de luisteraar elke werkdag tussen 7.00-9.00 uur op de hoogte van het nieuws en het weer en zet hij de actuele verkeersinformatie op een rijtje. Bas Muijs neemt de microfoon over van Michiel Steenwinkel, die ruim vijf jaar het ochtendprogramma ‘Mogge Michiel’ presenteerde op de regionale radiozender
van Zuid-Holland-Noord.

Veelzijdig

Bas Muijs, geboren en getogen in Den Haag, werd als acteur bij het grote publiek bekend door zijn rollen in ‘GTST’ , ‘Costa’ en ‘Voetbalvrouwen’. Daarnaast speelde hij in tal van andere series en films. Voor TV West speelde hij een dubbelrol in de populaire regioserie ‘Pauwen en Reigers’ en hij presenteerde het kritische programma ‘Wat Nou Zuid-Holland’.

De laatste jaren is Bas met name in het theater te zien: zo stond hij onlangs met Loes Luca in de voorstelling ‘Harde Handen’ een voorstelling over het oude Scheveningen in het Haagse Zuiderstrandtheater.

Michiel Steenwinkel

Muijs neemt de microfoon over van Michiel Steenwinkel. Steenwinkel vindt het zelf na ruim vijf jaar tijd worden om wat vaker uit te slapen en zich op nieuwe uitdagingen te storten. Hij zal daarom vanaf 1 oktober te horen en zien zijn als verslaggever bij Omroep West. Ook gaat hij zich richten op andere projecten buiten de regionale omroep.

Tussen 1 oktober en 6 november zal de presentatie van het ochtendprogramma op 89.3 Radio West in handen zijn van André Koolen.