Bas van Veenendaal van FOX Sports naar Ziggo Sport

Bas van Veenendaal is vanaf 1 december presentator van de nieuwe sportzender Ziggo Sport. Naast de studiopresentatie neemt hij ook de presentatie en verslaggeving vanaf locatie voor zijn rekening. Van Veenendaal (37) komt over van FOX Sports waar hij ook als presentator en verslaggever werkzaam was. Met de komst van Van Veenendaal heeft Ziggo Sport het presentatieteam rond. Jack van Gelder, Rob Kamphues, Emile Schelvis en John van Vliet maken het plaatje compleet.

“Jonge en ambitieuze presentator”

Will Moerer is blij met de komst van Van Veenendaal: ‘Bas is een jonge en ambitieuze presentator die zich de afgelopen jaren duidelijk heeft ontwikkeld. Hij is een allrounder die we niet alleen als studiopresentator kunnen inzetten maar hij kan ook prima uit de voeten langs het voetbal-, hockey- of basketbalveld’, aldus de baas van Ziggo Sport.

“Verder ontwikkelen”

Ook Van Veenendaal is verheugd met zijn overstap: ‘Ik had in de wandelgangen gehoord over de plannen van Ziggo. Ik zag gelijk de grote mogelijkheden van deze nieuwe zender en werd na een aantal gesprekken met Will Moerer alleen maar enthousiaster. Ik ben zelf heel ambitieus. Daar past een ambitieuze zender bij.’ ‘Bij Ziggo Sport krijg ik de mogelijkheden om mij als presentator nog verder te ontwikkelen. En het is natuurlijk geweldig om vanaf het begin bij de nieuwe zender betrokken te zijn. Ik ben FOX Sports heel dankbaar voor de afgelopen 7 jaar, maar voor mij is het nu tijd om een deur verder te kijken. Ik ben heel blij met deze stap.’

Ziggo Sport begin donderdag

Kabelaar Ziggo gaat aanstaande donderdag, 12 november, van start gaat met Ziggo Sport. De sportzender is te zien op kanaal 14 en is gratis voor alle Ziggo-klanten met digitale ontvangst. Komend weekeinde staat er veel voetbal uit de play offs van het EK-kwalificatie-toernooi op het programma. Daarnaast zal de Formule 1-wedstrijd in Brazilië uitgebreid in beeld worden gebracht door Ziggo Sport.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.