BBC HD en BBC Three voor alle digitale abonnees Ziggo

ziggoKabelaar Ziggo stelt in verband met de Olympische Spelen die de komende weken plaatsvinden de tv-zenders BBC Three en BBC HD beschikbaar voor al haar digitale abonnees.

Van 27 juli tot en met 12 augustus staan de BBC-kanalen volledig in het teken van de Olympische spelen in Londen. Alle Digitale TV-abonnees van Ziggo kunnen al BBC 1 en BBC 2 ontvangen. BBC Three (kanaal 603) en BBC HD (kanaal 605) maken weliswaar onderdeel uit van het TV Plus- en het TV Extra-abonnement, maar worden tijdens de Olympische spelen beschikbaar gesteld voor alle digitale TV-abonnees aldus Ziggo op haar website.

BBC Three past zijn programmering volledig aan en zendt van ’s ochtends 10.00 uur ’s tot middernacht non-stop de Olympische Spelen uit.

De Olympische Spelen zijn bij de BBC ook in HD- en 3D-kwaliteit te bekijken. Op BBC HD zijn naast enkele Olympische sportevenementen in HD-kwaliteit ook 3D-registraties te bekijken. De openings- en sluitingsceremonie en de 100 meter sprint voor mannen zijn live in 3D te zien. In de nachtelijke uren worden eerder opgenomen Olympische sportevenementen in 3D getoond.