Bekerfinale Feyenoord – FC Utrecht live op radio en televisie

De bekerfinale die vanavond wordt gespeeld in de Rotterdamse Kuip tussen Feyenoord en FC Utrecht is live te volgen op radio en televisie.

Feyenoord uit Rotterdam gaat voorde twaalfde eindzege, FC Utrecht gaat voor een vierde bekerwinst. FC Utrecht kan de negende verschillende bekerwinnaar in de afgelopen negen seizoenen worden.

SBS6 en FOX Sports

De wedstrijd wordt live uitgezonden door SBS6. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 17.00 uur, de wedstrijd zelf om 18.00 uur. Ook betaalzender FOX Sports zendt de bekerfinale live uit via FOX Sports 1. Op FOX Sports begint de voorbeschouwing op de wedstrijd om 16.00 uur. Om 15.30 uur is het programma ‘KNVB Beker Road to the final te zien’ op FOX Sports 1. Via Internet is de wedstrijd te volgen via NU.nl. Meer informatie hierover via: http://www.nu.nl/sport

NPO Radio 1

Op de radio doet de NOS live verslag van de bekerfinale in een extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. De uitzending begint om 14.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Arman Avsaroglu en Andy Houtkamp doen verslag van de wedstrijd en Corné Hendriks verzorgt de reportages. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Ook de regionale radiozender Radio Rijnmond is aanwezig in de Kuip voor een live-verslag van de bekerfinale. Rotterdammers die geen kaartje hebben voor de wedstrijd kunnen ook kijken op televisieschermen op het Stadshuisplein in Rotterdam. Mocht Feyenoord de beker winnen dan is het feest de volgende dag op de Coolsingel live te zien op Rijnmond TV. Ook via de website van RTV Rijnmond is er aandacht voor de bekerfinale. Radio Rijnmond is in de regio Zuid-Holland Zuid te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

RTV Utrecht

RTV Utrecht staat vandaag geheel in het teken van de bekerfinale. Op televisiezender RTV Utrecht is vandaag vanaf 12.00 uur het programma ‘De Bekerfinale’ te zien met de laatste ontwikkelingen rond de bekerfinale en FC Utrecht. Op Radio M Utrecht is vanaf 12.00 uur het radioprogramma ‘Op naar de Bekerfinale’ te horen met Bob van Beeten.

Vanaf 14.00 uur tot en met 21.00 uur is het sportprogramma ‘Namen & Rugnummers’ te horen met Bert Kous. Radio M Utrecht is in de regio Utrecht te ontvangen via FM en in delen van de Randstad via DAB+. Daarnaast is Radio M Utrecht te ontvangen via vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet. Een liveblog is te vinden via: http://www.rtvutrecht.nl/bekerfinale/liveblog/

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.