Bekerfinale Willem II-Ajax live te volgen op radio en televisie

Vanavond wordt de finale om de KNVB Beker gespeeld tussen Willem II en Ajax. De wedstrijd is live te volgen op radio- en televisie. Willem II en Ajax strijden in De Kuip om de felbegeerde cup. De wedstrijd begint in Rotterdam om 18.00 uur en is uitgebreid te volgen via radio en televisie.

FOX en FOX Sports

De finale tussen Willem II en Ajax is zowel op FOX Sports 1 als op het open kanaal van FOX te zien. Vanaf 16.00 uur begint de voorbeschouwing, de aftrap van de wedstrijd is om 18.00 uur. “Tot 21.00 uur blijven we in De Kuip met een uitgebreide nabeschouwing, voorzien van analyses, interviews en uiteraard de huldiging van de winnaars op het veld.“, aldus FOX. Op dinsdag 7 mei wordt om 19.10 uur op FOX Sports 1 een speciale aftermovie van de bekerfinale uitgezonden.

NPO Radio 1

De bekerfinale is ook live te volgen via de radio. De NOS doet in een extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 verslag van de finale in Rotterdam. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Omroep Brabant

De regionale omroep Omroep Brabant besteedt vandaag veel aandacht aan de bekerfinale. Hierbij gaat de aandacht vooral uit naar de club uit Tilburg: Willem II. Vanaf 12.30 uur is via een livestream op de website van de regionale omroep het uitzwaaien van de spelersbus te volgen uit Tilburg. Op de radiozender van de regionale omroep is vanaf 12.00 uur continu aandacht voor de bekerfinale. De radiozender is te ontvangen in Zuid Nederland via FM en/of DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Radio

De bekerfinale is in zijn geheel te beluisteren op de radio bij NH Sport tussen 18.00 uur en 21.00 uur. Daarnaast besteden de regionale omroep NH en Amsterdamse stadszender AT5 aandacht aan de KNVB-bekerfinale op televisie. Tussen 17.00 uur en 18.00 uur is er een uitzending waarin er uitgebreid wordt voorbeschouwd op het duel en ongeveer een half uur na de wedstrijd wordt er op beide zenders teruggeblikt op de finale. NH Radio is in de regio Noord-Holland te beluisteren via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: