Bergambachtse dj doet aanval op record ‘radio maken’

microfoonDJ Jeffrin Erkelens van de lokale omroep Radio Centraal uit het Zuid-Hollandse Bergambacht doet vanaf vanavond 19.00 uur een poging om het wereldrecord ‘radio maken’ te breken. Hierbij wordt ook het goede doel niet vergeten.

Door aan één stuk een radioprogramma van 188 uur te presenteren hoopt hij dit wereldrecord in handen te krijgen. Jeffrin gaat deze recordpoging niet alleen voor zichzelf doen. Hij zamelt met deze recordpoging geld in voor het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Tijdens de uitzending kunnen bedrijven hier een bijdrage aan leveren door de uitzending te sponsoren. Daarnaast kan iedereen voor een klein bedrag een plaat aanvragen en hiermee het Sophia Kinderziekenhuis sponsoren.

De recordpoging zal te beluisteren zijn via Radio Centraal. Speciaal voor deze recordpoging heeft Radio Centraal een tijdelijke radiostudio opgebouwd in het centrum van Bergambacht. Hier zal de dj tussen 28 februari en 8 maart, dag en nacht aan het werk te zien zijn. Maar via de webcam is het ook mogelijk om beelden van de uitzending thuis te volgen.

“Met deze uitzending van 188 uur ga ik geld inzamelen voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Ziek zijn is voor niemand leuk, maar voor kinderen is het al helemaal geen pretje om soms maandenlang in het ziekenhuis te moeten liggen. Daarom wil ik op deze manier een bijdrage leveren om het verblijf in het ziekenhuis voor kinderen zo aangenaam mogelijk te maken”, aldus Jeffrin Erkelens.

Meer informatie: http:/www.188uur.nl. Livestream Radio Centraal via: http://www.radiocentraal.nl/stream/listen.pls

In het programma Medialand op Alphen Stad FM/TV is DJ Jeffrin Erkelens afgelopen maand geinterviewd: