BinckBank Tour live te volgen via NOS, Eurosport en VRT Sporza

De komende week vindt het wielerevenement BinckBank Tour plaats. Het evenement is live te volgen via de NOS, Eurosport en VRT Sporza Een.

Start in Heerenveen

Vandaag, maandag 13 augustus gaat op Abe Lenstraboulevard in Heerenveen de tweede editie van de BinckBank Tour van start, de enige meerdaagse UCI World Tour-race in Nederland en België. Tot 2017 ging de wedstrijd door het leven als Eneco Tour. In het deelnemersveld zitten favorieten als Tim Wellens, Greg van Avermaet, Niki Terpstra en Dylan Groenewegen.

NOS

De NOS doet de hele week verslag van het evenement: “Tot en met de finish zondag 19 augustus op de Muur van Geraardsbergen.”, aldus de NOS. Na vier overwegend vlakke ritten, een tijdrit en twee heuvelachtige etappes is dan bekend wie de opvolger is van Tom Dumoulin, de winnaar van 2017.

NPO 1

De NOS zendt de etappes ’s middags uit op NPO 1, tussen 15.00 en 16.50 uur, met commentaar van Joris van den Berg en Maarten Ducrot. Het koersverloop is ook te volgen via de livestream op de website van de NOS. Op NPO Radio 1 worden de luisteraars op de hoogte gehouden via flitsen in de reguliere programmering.

Eurosport

Ook sportzender Eurosport zendt de BinckBank Tour live uit. Elke dag is het evenement te volgen via Eurosport 1 tussen 15.00 en 17.00 uur. Het evenement is ook te volgen via de on-demand dienst van Eurosport: De Eurosport Player.

VRT

Ook via de Vlaamse openbare omroep VRT is de BinckBank Tour te volgen. Dagelijks zijn er uitzending van Sporza op VRT Een tussen 15.00 en 17.00 uur.

Sociale media: