BNN-VARA: Nieuwe show voor De Leeuw en ‘De Freestyle Games’

Vandaag heeft de publieke omroep BNN-VARA haar programmering bekend gemaakt voor het komende najaar. Paul de Leeuw krijgt een nieuwe show op zondagavond en de omroep komt met een nieuwe talentenjacht voor freestylers. Dit werd vandaag bekend gemaakt in de najaarspresentatie van de fusieomroep.

‘Kun Je Het Al Zien?’

Paul de Leeuw komt vanaf 13 september met een nieuwe televisieshow op de late zondagavond vanaf 23.15 uur op NPO1. De programma krijgt de titel ‘Kun Je Het Al Zien?’ mee. De presentator krijgt in zijn programma bijstand van drie jonge opiniemakers; columniste Nynke de Jong, presentator Ajouad el Miloudi en VPRO-programmamaker Tim den Besten. In de show komen actuele gasten langs waarmee De Leeuw het weekend doorneemt. Trendwatcher Lammert de Bruin van EenVandaag rekent elke week af met de weekeindeflaters en de Miguel Wiels Band is van de partij om artiesten live te begeleiden. In de eerste aflevering van 13 september is Mika te gast.

Talentenjacht

Vanaf eind augustus komt BNN-VARA met ‘De freestyle Games’. In dit programma wordt gestreden om de beste freestyler van Nederland. Presentatoren Geraldine Kemper en Jan Versteegh gaan  op zoek naar de beste freestyle sporter van Nederland. In negen afleveringen worden deelnemers uitgedaagd hun trucs te perfectioneren en om te vormen tot een optreden. De winnaar krijgt niet alleen de roem en respect van de scene, maar kan zijn of haar carrière hiermee ook een flinke boost geven. The Freestyle Games is vanaf 31 augustus iedere maandag om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Documentaires

De omroep brengt dit najaar ook een aatal documentaires op televisie. ‘Parijs – een jaar later’ gaat over de aanslag op het blad Charlie Hebdo in Parijs. Daarnaast komt de omroep met ’60 jaar Pierre Bokma’ en ‘Fuck me I’m famous’. ‘Fuck me I’m famous’ is een documentaire van Filemon Wesselink, een programma over roem. In Fuck me I’m famous onderzoekt hij wat roem is, waarom iedereen het wil hebben en ‘wat maakt het zo vies’. De serie wordt vanaf 8 oktober uitgezonden.

Drama

Waldemar Torenstra en Benja Bruijning spelen de hoofdrollen in Vechtershart, een nieuwe dramaserie van BNN en Endemol Nederland die zich afspeelt in de wereld van de vechtsport en boksscholen. De achtdelige serie is vanaf 15 november iedere zondag te zien op NPO 3. Ook de serie ‘Overspel’ krijgt een vervolg bij de omroep.

10 jaar DWDD

De Wereld Draait Door viert in oktober haar tiende verjaardag. Dit wordt door de omroep op zaterdag 10 oktober uitgebreid gevierd door BNN-VARA. De speciale uitzending zal een avondvullend programma worden op de zaterdagavond op NPO 1. De uitzending zal plaatsvinden vanuit Hilversum in plaats van de vaste standplaats: Amsterdam.

Vertrouwde BNN-VARA-programma’s als Zembla, Kassa, Pauw, De Kwis en Per seconde wijzer worden geprolongeerd in het nieuwe televisieseizoen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.