BNR Brainstorm: programma zonder interviews en zonder presentator

Vandaag is de eerste uitzending te horen van een nieuw radioprogramma op BNR Nieuwsradio onder de naam BNR Brainstorm.

Nieuw format

Volgens BNR Nieuwsradio is BNR Brainstorm een programma met een format dat nieuw is op de Nederlandse radio. “Een dagdeel, een vraagstuk en drie knappe koppen. De knappe koppen, denkers uit verschillende disciplines, buigen zich wekelijks over een kwestie waar je onmogelijk zelf het antwoord op vindt. Als luisteraar ben je toeschouwer van de brainstorm, hoor je het idee groeien en tot een oplossing komen. Het inspireert om buiten de gebaande paden te denken. Harmke Pijpers voorziet de sessie op geheel eigen wijze van commentaar.”, aldus BNR Nieuwsradio in een persbericht.

Vraagstuk

De eerste uitzending draait om het vraagstuk ‘Hoe bouwen we, from scratch, de beste universiteit ter wereld?’ en is vanavond te horen om 19.00 uur op BNR Nieuwsradio. BNR Brainstorm is elke maandagavond te horen tussen 19.00 – 19.30 uur en is is terug te luisteren via bnr.nl/brainstorm en de BNR app.

Harmke Pijpers als voice-over

Sjors Fröhlich, hoofdredacteur BNR Nieuwsradio: “Met BNR Brainstorm brengen we een heel nieuw soort radioprogramma. Er is geen draaiboek en geen presentator. Het brainstormteam gaat geen issue uit de weg en komt uiteindelijk met verschillende technieken tot een oplossing. Met Harmke Pijpers als voice-over wordt dit niet alleen een inspirerend, maar zeker ook een vrolijk programma.”

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.