BNR Nieuwsradio met nieuw politiek programma

bnrVoorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen presenteert BNR Nieuwsradio het nieuwe politieke radioprogramma ‘BNR Campagne’. Van 7 februari tot en met 15 maart verslaat BNR Nieuwsradio elke zaterdagochtend de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Met een kruisverhoor, scherpe interviews en debatten met politieke kopstukken. Over de campagnes, de lokale democratie, de positie van de gemeenten en de impact van de gemeenteraadsverkiezingen op de landelijke politiek. ‘BNR Campagne’ wordt gepresenteerd door Petra Grijzen en Hans Verbeek.

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Ik ben er trots op dat we dit programma 6 weken kunnen maken. ´BNR Campagne´ wordt live uitgezonden vanuit de BNR-radiostudio in Amsterdam. We behandelen zowel de lokale als de landelijke invalshoek van de naderende gemeenteraadsverkiezingen. BNR Nieuwsradio helpt kiezers hun te keuze maken. Met Petra Grijzen en Hans Verbeek hebben we het ideale presentatieduo voor dit programma in huis. Ik verheug me erop!”

´BNR Campagne´ is vanaf zaterdag 7 februari tot aan de gemeenteraadsverkiezingen op zaterdagochtend tussen 11 en 12 uur te beluisteren op BNR Nieuwsradio. De presentatoren zijn Petra Grijzen en Hans Verbeek. Hoofdgast zaterdag 7 februari is de Minister van Binnenlandse Zaken, Ronald Plasterk. (Persbericht)