BNR Nieuwsradio start met BNR’s American Election Night

De commerciële radiozender BNR Nieuwsradio gaat vanaf vanavond van start met BNR’s American Election Night. Deze theatervoorstelling is vanaf vanavond te zien in tien theaters. Deze voorstellingen gaan volledig over de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Verkiezingen Verenigde Staten

Op 8 november 2016 wordt de machtigste man/vrouw ter wereld verkozen. Normaal gesproken zijn de Amerikaanse presidentsverkiezingen al het grootste politieke spektakel ter wereld maar de editie waarin de 45ste president wordt verkozen belooft er één van de bovenste plank te worden. Want wat gaat Amerika en de wereld beleven als er straks weer een republikein The Oval Office binnen stapt? Hoe moeten we de hegemonie van de Clintons duiden als zij straks terug keren naar The West Wing?

Analisten

Deze en alle andere fascinerende vragen worden in de aanloop van de verkiezingen beantwoord door BNR’s American Election Night. Buitenlandkenner Bernard Hammelburg (gepokt en gemazzeld als oorlogsverslaggever en correspondent) en macro-econoom Kees de Kort (bekend van zijn dagelijkse radiocolumn en no nonsens visie op de economie) bespreken en analyseren de laatste ontwikkelingen in de verkiezingen en geven hun visie op wat dit betekent voor de verhoudingen in de wereld en de economie. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door BNR presentatoren Petra Grijzen en Diana Matroos.

Voorstellingen

De eerste voorstelling is vanavond in Drachten. Daarna zal de voorstelling nog te zien zijn in Heerhugowaard, Winterswijk, Amsterdam, Maastricht, Eindhoven, Hoorn, Zwolle en Cuijk. Kaarten bestellen kan via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.