Boksspektakel ‘Boxing Stars’ van start op RTL 5

Vanavond is de eerste uitzending te zien van het live boksspektakel ‘Boxing Stars’ op RTL 5. De uitzending begint om 20.30 uur.

Bekende Nederlanders

In ‘Boxing Stars’ nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op in de boksring. In de eerste aflevering leggen Kaj van der Voort en Rein van Duivenboden elkaar het vuur aan de schenen. Ook Taeke Taekema en Danny Froger stappen voor hun eerste duel tegenover elkaar de ring in. Bij de dames strijden Jessie Jazz Vuijk en Laura Ponticorvo tegen elkaar.

Op 7 november mogen Michael Boogerd en Thomas Cox elkaar hun eerste uppercut uitdelen, net zoals Juvat Westendorp en Rick Brandsteder. Michella Cox en Amanda Tsatsos kunnen niet wachten tot de bel klinkt en zij voor eens en altijd uit kunnen vechten wie van hen de sterkste en meest tactische vechter is.

Voorrondes

In de derde en vierde voorrondes verschijnt de rest van kandidaten ten tonele: Joëlle Witschge, Jennifer de Jong, Saar Koningsberger, Mascha Feoktistova, Jebroer, Brace, Carlos Platier Luna, Joey Spaan, Dan Karaty, Keizer, Koen Weijland en Tommie Christiaan. Wie het in deze duels tegen elkaar opnemen wordt later bekend.

Sander Schrik

Professioneel sportcommentator Sander Schrik neemt de kijker mee in de wedstrijd en voorziet de duels van live commentaar. Tijl Beckand of Maxim Hartman staan Sander hierin bij en wisselen elkaar om de week af.