Bollenstreekderby VVSB-FC Lisse live op FOX Sports

Sportzender FOX Sports zendt vanmiddag de zogenaamde Bollenstreekderby tussen VVSB uit Noordwijkerhout en FC Lisse live uit. De wedstrijd begint om 15.30 uur en is ook live te volgen via Radio West.

Derby

Hemelsbreed zit er tussen de voetbalvelden van VVSB uit Noordwijkerhout en FC Lisse uit Lisse maar drie kilometer afstand. Toch zijn beide clubs in competitieverband nog nooit tegen elkaar uitgekomen. VVSB is een club die normaal alleen op zondag speelt en FC Lisse speelt op zaterdag.

Tweede Divisie

Doordat de clubs in de Tweede Divisie zowel vanuit de zaterdag- als zondagtak komen spelen de clubs nu wel tegen elkaar. FC Lisse speelt na promotie dit jaar in de Tweede Divisie. Normaal zou er op zaterdagavond gespeeld worden in Noordwijkerhout maar voor de gelegenheid is er besloten om op zaterdagmiddag tegen elkaar te spelen.

Afscheid

Na afloop van de streekderby wordt er afscheid genomen van oud-VVSB-trainer Wilfred van Leeuwen. Na vier succesvolle seizoenen vertrok de trainer deze zomer naar FC Eindhoven.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports zendt de wedstrijd tussen VVSB en FC Lisse live uit vanaf sportpark De Boekhorst in Noordwijkerhout. De voorbeschouwing begint om 15.20 uur, de wedstrijd om 15.30 uur. De wedstrijd wordt uitgezonden op FOX Sports 1.

Radio West Sport

De regionale radiozender Radio West doet ook uitgebreid verslag van de wedstrijd VVSB-FC Lisse in het programma Radio West Sport. Radio West is te beluisteren in de regio Zuid-Holland via FM, DAB+, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Bo

Ook de lokale omroep Bollenstreek Omroep (BO) doet in haar radioprogramma Bollenstreek Sport live verslag van de wedstrijd. BO is in de regio te ontvangen via FM (105,3 MHz), DAB+ (kanaal 5D) en wereldwijd via Internet