CanalDigitaal past televisie-aanbod aan

canaldigitaalCanalDigitaal, aanbieder van televisie en radio via de satelliet heeft per vandaag haar televisie-aanbod aangepast. FOXlife keert terug bij Canal Digitaal, Body in Balance wordt uit het pakket gehaald.

FOXlife keert na een tijd afwezigheid weer terug in het aanbod van CanalDigitaal. FOXlife is te zien op voorkeuzekanaal 64 in het Familie(HD)-pakket, het EntertainmentHD-pakket en TopHD-pakket.  Overigens worden in deze “HD”-pakketten niet de HD-versie van FOXlife doorgegeven maar de versie in standaard (SD) kwaliteit. De zender Body in Balance is met ingang van 1 april niet meer beschikbaar bij CanalDigitaal. De zender was te zien in het Familie(HD)-pakket, het EntertainmentHD-pakket en TopHD-pakket van 6 tot 12 uur ’s morgens.

Bij CanalDigitaal delen ook meerdere televisiezenders één kanaal. Dit is onder andere het geval bij NPO Zapp/Zappeling, NPO Humor, NostalgieNet en FOX Sports Eredivisie 3. De uitzendtijden van deze kanalen zijn met ingang van vandaag aangepast. NPO Zapp/Zappelin is nu te zien tussen 06.00 – 20.00 uur, waarna van 20.00 – 6.00 uur de doorgifte volgt van de zender HumorTV.

FOX Sports Eredivisie 3 wordt per 1 april doorgegeven van maandag tot en met vrijdag, van 18.00 uur tot 01.00 uur. In het weekeinde is dit op zaterdagmiddag, van 15.30 tot maandagochtend 02.00 uur. NostalgieNet is nu welke werkdag te zien van 01.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 15.30 uur.