Cartoon Network, Fashion TV en Docubox in de digitale etalage

Ook deze maand zetten diverse aanbieders van digitale televisie weer een zender in de etalage als ‘zender van de maand’.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Kabelnoord

Bij aanbieder Kabelnoord is in de maand september Cartoon Network de zender van de maand. De zender is voor alle aanbieders van digitale televisie te zien via kanaal 13. Normaal maakt de zender onderdeel van een aanvullend televisiepakket.

SKV

Bij aanbieder SKV uit Veendam is Discovery World de zender van de maand. De zender is in de maand voor alle abonnees van digitale televisie te zien via kanaal 999.

Caiway

Bij aanbieder Caiway is de modezender Fashion TV te zien voor alle abonnees met digitale televisie als zender van de maand. De zender is te zien op kanaal 21.

Online.nl

Aanbieder Online.nl biedt Investigation Discovery als zender van de maand in september. De zender is te zien op kanaal 20.

Canal Digitaal

BIj aanbieder Canal Digitaal is Docubox de zender van de maand. “Ben jij een liefhebber van cultuur, wetenschap en de dierenwereld? Goed nieuws, want Docubox is zender van de maand september bij Canal Digitaal. Hierop kijk je heel de maand september naar de beste documentaires. Docubox uit het Familie HD-pakket is te zien op kanaal 65 of via de Canal Digitaal TV App.”, aldus de aanbieder.

Ziggo en KPN

Eerder was al bekend geworden dat bij aanbieder Ziggo de zender Shorts TV de zender van de maand is en bij KPN de televisiezender ONS.