Champions League: Ajax-Chelsea live te volgen via radio en televisie

Vanavond speelt Ajax haar derde groepswedstrijd in de Champions League 2019/2020. Tegenstander is Chelsea. De wedstrijd is live te volgen op radio, televisie en Internet.

Ajax

Ajax speelt in de Champions League tijdens de groepsfase in groep H samen met Chelsea, Valencia en Lille. De club uit Amsterdam wist de eerste twee wedstrijden te winnen. Vanavond staat de derde wedstrijd op het programma. In de Johan Cruijff ArenA komt Chelsea op bezoek. De wedstrijd begint om 18.55 uur en is live te volgen op radio, televisie en Internet.

Veronica

De wedstrijd Ajax-Chelsea is live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur en na afloop van de wedstrijd is er een uitgebreide nabeschouwing. De wedstrijd is ook te volgen via een livestream op Veronicainside.nl.

Ziggo Sport

Via de sportzender Ziggo Sport is er vanavond vanaf 21.00 uur een schakelprogramma te zien waarin live wordt geschakeld naar de diverse doelpunten bij de wedstrijden in de Champions League. Eerder op de avond is de wedstrijd RB Leipzig – Zenit St. Petersburg te zien via de sportzender. Ziggo Sport is zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie via kanaal 14.

NPO Radio 1

De wedstrijd Ajax-Chelsea is ook live te volgen via NPO Radio 1. Een liveverslag is te beluisteren in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.