Champions League: Ajax-PAOK live op Ziggo Sport en NPO Radio 1

De kwalificatiewedstrijd voor een plekje in de Champions League Ajax-PAOK is vanavond live te volgen via Ziggo Sport en NPO Radio 1.

Ajax

Ajax speelt vanavond de tweede wedstrijd van een tweeluik tegen het Griekse PAOK Saloniki. Vorige week speelde de club uit Amsterdam in Griekenland met 2-2 gelijk tegen de club uit Thessaloniki. De wedstrijd begint om 20.30 uur en is live te volgen via radio en televisie.

Ziggo Sport

Ziggo Sport zendt de wedstrijd Ajax-PAOK vanavond live uit. De voorbeschouwing met Jack van Gelder start om 20.00 uur en is live vanuit De Johan Cruijff Arena. Ziggo Sport is voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie zonder meerkosten te volgen via kanaal 14.

Ziggo Sport Select

Ajax-fans die geen abonnee zijn bij Ziggo kunnen terecht op het kanaal van Ziggo Sport Select. De sportzender, die normaal alleen te zien is in een aanvullend pakket, wordt vanavond gratis beschikbaar gesteld. Een overzicht van de kanaalnummers bij de diverse providers vind je hier.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd Ajax-PAOK live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. De uitzending begint vanavond om 20.30 uur. De radiozender is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.