Champions League: Ajax-Rapid Wien live bij SBS6, NPO Radio 1 en NU.nl

Voetbalclub Ajax speelt vanavond haar returnwedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt live uitgezonden via SBS6, NPO Radio 1 en NU.nl. De heenwedstrijd in Wenen eindigde vorige week in een gelijkspel: 2-2

SBS6

De wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam ArenA en Jan Joost van Gangelen is namens SBS6 de host tijdens de live-uitzending van het voetbalstadion. Ronald de Boer schuift aan voor de wedstrijdanalyse en het commentaar bij het duel is in handen van Leo Oldenburger. Wytse van der Goot is de verslaggever voor de interviews aan het veld. De voorbeschouwingen bij SBS6 begint vanavond om 19.50 uur.

Online via NU.nl

Online pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten terug kan zien. En is er een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst. Meer informatie over het bekijken van de Champions League wedstrijden via NU.nl vind je hier.

NPO Radio 1

Via NPO Radio 1 is een extra uitzending te horen van NOS Langs de Lijn. De uitzending begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Naast de wedstrijd Ajax-Rapid Wien is er ook aandacht voor het WK zwemmen. NPO Radio 1 is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Volgende ronde

Mocht Ajax een ronde verder komen dan zijn de play-offs op 18/19 en 25/26 augustus te zien. De poulefase van de Champions League gaat op dinsdag 15 september van start. De finale van dit seizoen vindt op zaterdag 28 mei plaats in het legendarische San Siro-stadion in Milaan, de thuisbasis van AC Milan en Inter.