Champions League: Ajax-Tottenham live op radio en televisie

De wedstrijd in de halve finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur is live te volgen op radio en televisie.

Halve finale

Vanavond wordt de tweede wedstrijd gespeeld in een tweeluik voor een plekje in de finale van de Champions League tussen Ajax en Tottenham Hotspur. In London won de club uit Amsterdam vorige week met 1-0. Vanavond kan Ajax de plek in de finale zeker stellen in het eigen stadion. De wedstrijd in Amsterdam begint om 21.00 uur en is live te volgen op radio- en televisie.

Veronica

De wedstrijd is vanavond live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing op de televisiezender begint om 19.30 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing. De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream op de website van Veronica Inside.

Ziggo Sport

De wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur is ook live te volgen via Ziggo Sport. Deze zender is zonder meerkosten beschikbaar voor alle klanten van Ziggo op kanaal 14. De voorbeschouwing is te zien vanaf 19.40 uur. De wedstrijd is ook te volgen via Ziggo Sport Select, onderdeel van het aanvullende pakket Ziggo Sport Totaal.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd vanuit Amsterdam te volgen op NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Rijn en omstreken. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Veronica

In aanloop naar de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur komt het radioprogramma Veronica Inside op Radio Veronica live vanuit de Johan Cruijff ArenA. Het programma met onder andere Wilfred Genee is vanaf 16.00 uur te horen op Radio Veronica. De radiozender is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.