Champions League: Tottenham-Ajax live op radio en televisie

De wedstrijd in de halve finale van de Champions League tussen Tottenham Hotspur en Ajax is live te volgen op radio en televisie.

Halve finale

Ajax uit Amsterdam wist zich ten koste van Juventus te plaatsen in de halve finale van het lucratieve Champions League. In dit tweeluik neemt Ajax het op tegen Tottenham Hotspur FC uit London. De eerste wedstrijd wordt vanavond gespeeld in London. Volgende week woensdag staat de return in Amsterdam op het programma. De wedstrijd begint vanavond om 21.00 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd is vanavond live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing op de televisiezender begint om 19.45 uur en na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing. De analyses zijn in handen van Johan Derksen en Jan Boskamp. De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream op de website van Veronica Inside.

Ziggo Sport

De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Ajax is ook live te volgen via Ziggo Sport. Deze zender is zonder meerkosten beschikbaar voor alle klanten van Ziggo op kanaal 14. De voorbeschouwing is te zien vanaf 19.50 uur. In de studio zitten Bas van Veenendaal met analisten Wim Kieft, Jan van Halst en Viggo Waas. Jack van Gelder is met Youri Mulder op het veld in London en Sierd de Vos is de commentator. De wedstrijd is ook te volgen via Ziggo Sport Select, onderdeel van het aanvullende pakket Ziggo Sport Totaal.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd vanuit London te volgen op NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Rijn en omstreken. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.