Champions League: Juventus-Ajax live op radio en televisie

De wedstrijd in de Champions League tussen Juventus en Ajax is vanavond live te volgen op radio en televisie.

Kwart finale

Ajax speelt vandaag haar tweede wedstrijd in een tweeluik tegen Juventus in de kwartfinale van UEFA Champions League. Vorige week speelde Ajax met 1-1 gelijk tegen de club uit Turijn in de Amsterdam Arena. De wedstrijd begint vanavond om 21.00 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

Op Veronica is de wedstrijd tussen Juventus en Ajax live te volgen. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur en de wedstrijd om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender. De presentatie is in handen van Wilfred Genee. De wedstrijd is ook te zien via een livestream op de website van Veronica Inside.

Ziggo Sport Totaal

Ook Ziggo Sport Totaal staat vanavond in het teken van de Champions League. De wedstrijd tussen “Juve” en Ajax is te volgen via het kanaal Ziggo Sport Voetbal. Hiervoor is een abonnement op het sportpakket Ziggo Sport Totaal nodig.

Ziggo Sport

Op het kanaal van Ziggo Sport, dat zonder meerkosten is te bekijken voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie, is om 21.00 uur de wedstrijd FC Barcelona -Manchester United te zien. Deze wedstrijd is ook te zien via Ziggo Sport Totaal via het kanaal ‘Select’.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd tussen de club uit Amsterdam en de club uit Turijn live te volgen via NPO Radio 1 in het programma ‘Langs de Lijn en Omstreken’. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.