Champions League: Ajax-Valencia live te volgen via radio en televisie

Vanavond speelt Ajax haar zesde groepswedstrijd in de Champions League 2019/2020. Tegenstander is Valencia. De wedstrijd is live te volgen op radio, televisie en Internet.

Ajax

Ajax speelt in de Champions League tijdens de groepsfase in groep H samen met Chelsea, Valencia en Lille. Vanavond staat de zesde wedstrijd op het programma voor Ajax. De Amsterdammers spelen een wedstrijd tegen Valencia. De wedstrijd in Amsterdam begint vanavond om 21.00 uur.

Veronica

De wedstrijd Ajax-Valenecia is live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing op Veronica begint om 20.30 uur en na afloop van de wedstrijd is er een uitgebreide nabeschouwing. De wedstrijd is ook te volgen via een livestream op Veronicainside.nl.

Ziggo Sport

Via de sportzender Ziggo Sport is er vanavond vanaf 21.00 uur een schakelprogramma te zien waarin live wordt geschakeld naar de diverse doelpunten bij de wedstrijden in de Champions League. Ziggo Sport is zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie via kanaal 14.

NPO Radio 1

De wedstrijd Ajax-Valencia is ook live te volgen via NPO Radio 1. Een liveverslag is te beluisteren in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.