Champions League: Celtic – Ajax bij de NOS

nosNederland 3 en Radio 1 staan vanavond in het teken van de UEFA Champions League. De NOS volgt de Ajacieden op de voet tijdens hun wedstrijd tegen Celtic in Glasgow.

 

De Schotse club moet het doen zonder de geblesseerde Derk Boerrigter die vorig seizoen nog bij Ajax speelde. Het commentaar op tv komt van Jeroen Elshoff en op de radio van Andy Houtkamp en Bas Ticheler. Dick Advocaat, Youri Mulder en Jack van Gelder analyseren de wedstrijd voor de televisiekijker.

Ook wordt er ruimschoots aandacht besteed aan de overige gespeelde Champions Leaguewedstrijden. De uitzending op Nederland 3 begint om 20.15 uur. NOS Langs de Lijn op Radio 1 begint om 20.30 uur. Radio 1 is naast FM, DAB+ en kabel ook live te horen via Internet. De wedstrijd is ook live te volgen via de website van de NOS.

Sport 1
Sport 1 biedt vanavond een groot aantal wedstrijden van de Champions League live aan via de diverse televisiekanalen van de betaalzender. Via Sport 1 Select is een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de diverse wedstrijden die gespeeld worden. Vanuit de SPORT1-studio wordt geschakeld van stadion naar stadion en zijn alle doelpunten en de laatste ontwikkelingen van alle wedstrijden die vandaag gespeeld worden te zien. Op de overige SPORT1-kanalen kunt u kiezen om een wedstrijd in z´n geheel te volgen.