Champions League: Feyenoord-Manchester City live op radio en tv

De Champions League-wedstrijd Feyenoord-Manchester is vanavond live te volgen via radio, televisie en Internet.

Groepsfase

Feyenoord neemt het dit seizoen in de groepsfase van de Champions League in poule F op tegen Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Vanavond staat in de eigen Kuip in Rotterdam de wedstrijd tegen Manchester City op het programma. De wedstrijd is live te volgen via radio, televisie en Internet.

Veronica

De wedstrijd Feyenoord-Manchester City is live te zien op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. Deze voetbalavond wordt gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen. Ronald de Boer en Wilfried de Jong schuiven bij hem aan om over de wedstrijd te praten en Jan Boskamp komt met een sfeerverslag uit het stadion. Ronald van der Geer verzorgt het commentaar bij de live beelden. De wedstrijd is ook live te volgen via NUsport.

Vernieuwing

Rondom de wedstrijden zijn de uitzendingen hier en daar vernieuwd. Er is meer oog voor de beleving van het voetbal en de fan komt meer aan het woord. “De achtergrond bestaat nu uit een LED-scherm van 35 meter waardoor de kijker meer een stadiongevoel meekrijgt.”, aldus Veronica.

Ziggo Sport Totaal

De wedstrijd tussen Feyenoord en Manchester City is ook live te volgen via betaalzender Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd wordt integraal uitgezonden via Ziggo Sport Totaal Voetbal. Via het Select-kanaal van de sportzender is het programma ‘UEFA Champions League Switch’ te zien met alle hoogtepunten uit de diverse wedstrijden in de Champions League.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het commentaar vanuit de Kuip komt van Arman Avsaroglu en Jeroen Elshoff. Paul Bosvelt zorgt voor de analyses in de studio. Frank Wielaard haalt de luisteraar op de hoogte van de gebeurtenissen van alle andere wedstrijden. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Radio Rijnmond staat de hele dag in het teken van de wedstrijd van Feyenoord in de Champions League. De wedstrijd is uiteraard integraal te volgen via de regionale radiozender. Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop verzorgen het commentaar vanuit de Kuip. Radio Rijnmond is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.