Champions League: Feyenoord-Napoli live op radio en tv

De Champions League-wedstrijd Feyenoord-Napoli is vanavond live te volgen via radio, televisie en Internet.

Uitgeschakeld

Feyenoord neemt het dit seizoen in de groepsfase van de Champions League in poule F op tegen Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Feyenoord zal laatste
eindigen in deze groep en derhalve na de winterstop niet verder spelen in de Champions League of Europa League. Voor de Rotterdammers staat er niks meer op het spel.

Napoli

Vanavond staat het laatste duel in de groepsfase op het programma. In de eigen Kuip moet de club uit Rotterdam het opnemen tegen Napoli. De Italianen spelen nog wel ergens om. Zij staan derde in de groep, maar kunnen bij een overwinning nog overwinteren in de Champions League.

Veronica

De wedstrijd Feyenoord-Napoli is live te zien op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. De wedstrijd is ook live te volgen via NUsport.

Ziggo Sport Totaal

De wedstrijd tussen Feyenoord en Napoli is ook live te volgen via betaalzender Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd wordt integraal uitgezonden via Ziggo Sport Totaal Voetbal. Via het Select-kanaal van de sportzender is het programma ‘UEFA Champions League Switch’ te zien met alle hoogtepunten uit de diverse wedstrijden in de Champions League.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

De wedstrijd tussen Feyenoord en Napoli is ook live te volgen via de regionale omroep Radio Rijnmond. Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop verzorgen het commentaar vanuit de Kuip. De uitzending begint om 20.00 uur. Radio Rijnmond is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.