Champions League: Feyenoord-Shakhtar Donetsk live op radio en tv

De Champions League-wedstrijd Feyenoord-Shakhtar Donetsk is vanavond live te volgen via radio, televisie en Internet.

Groepsfase

Feyenoord neemt het dit seizoen in de groepsfase van de Champions League in poule F op tegen Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Vanavond staat in de eigen Kuip in Rotterdam de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk op het programma. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst hoopt dan de eerste Europese punten te kunnen bijschrijven, zeker ook om de kansen op overwintering in Europa levend te houden. De wedstrijd is live te volgen via radio, televisie en Internet.

Veronica

De wedstrijd Feyenoord-Shakhtar Donetsk is live te zien op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. De wedstrijd is ook live te volgen via NUsport.

Ziggo Sport Totaal

De wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk is ook live te volgen via betaalzender Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd wordt integraal uitgezonden via Ziggo Sport Totaal Voetbal. Via het Select-kanaal van de sportzender is het programma ‘UEFA Champions League Switch’ te zien met alle hoogtepunten uit de diverse wedstrijden in de Champions League.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Het commentaar vanuit de Kuip komt van Arman Avsaroglu en Frank Wielaard. Andy Houtkamp haalt de luisteraar op de hoogte van de gebeurtenissen van alle andere wedstrijden. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

De wedstrijd tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk is ook live te volgen via de regionale omroep Radio Rijnmond. Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop verzorgen het commentaar vanuit de Kuip. Radio Rijnmond is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: