Champions League: Manchester City-Feyenoord live op radio en tv

De Champions League-wedstrijd Manchester City-Feyenoord is vanavond live te volgen via radio, televisie en Internet.

Groepsfase

Feyenoord neemt het dit seizoen in de groepsfase van de Champions League in poule F op tegen Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Vanavond staat in Engeland de wedstrijd tegen Manchester City op het programma. In de eigen Kuip verloor Feyenoord nog met 0-4 van de club uit de Manchester.

Manchester City is in deze groep nog ongeslagen en behaalde in vier wedstrijden al 12 punten. Voor Feyenoord zal er een wonder moeten gebeuren wil de club na de winterstop nog verder voetballen in Europa. Als de club uit Rotterdam derde wordt in de groepsfase dan kan de club volgend jaar verder spelen in de Europa League.

Veronica

De wedstrijd Manchester City-Feyenoord is live te zien op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de wedstrijd om 20.45 uur. De wedstrijd is ook live te volgen via NUsport.

Ziggo Sport Totaal

De wedstrijd tussen Manchester City en Feyenoord is ook live te volgen via betaalzender Ziggo Sport Totaal. De wedstrijd wordt integraal uitgezonden via Ziggo Sport Totaal Voetbal. Via het Select-kanaal van de sportzender is het programma ‘UEFA Champions League Switch’ te zien met alle hoogtepunten uit de diverse wedstrijden in de Champions League.

NPO Radio 1

Op de radio is het duel te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

De wedstrijd tussen Manchester City en Feyenoord is ook live te volgen via de regionale omroep Radio Rijnmond. Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop verzorgen het commentaar vanuit Engeland. De uitzending begint om 20.00 uur. Radio Rijnmond is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.