Champions League live op Nederland 3 en Sport1

voetbalDe vijfde speelronde in de Champions League staat deze week op het programma. Ajax ontvangt woensdag Borussia Dortmund.  De NOS en Sport besteden deze week veel aandacht aan de Champions League.

Ajax krijgt vandaag het Duitse Borussia Dortmund op bezoek. In de heenwedstrijd gingen de Amsterdammers ongelukkig in de slotfase onderuit. Ajax staat in de poule des doods derde met vier punten. Overwinteren in Europa is bij een goed resultaat mogelijk en zelfs een langer verblijf in de Champions League is niet uitgesloten. De NOS zendt de wedstrijd Ajax-Borussia Dortmund woensdag live uit. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Jeroen Grueter. De analyses voor en na de wedstrijd zijn in handen van Jan van Halst en Bert van Marwijk. Deze wedstrijs is ook live te zien via Internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/

Sport1 brengt naast de wedstrijd van Ajax ook live de andere wedstrijden uit de Champions League op de buis. Dit zijn oa Zenit St. Petersburg – M├ílaga CF, Manchester City FC – Real Madrid CF, RSC Anderlecht – AC Milan en FC Schalke 04 – Olympiacos FC. De wedstrijden zijn ook te bestellen via Internet (http://video.sport1.nl) en als pay-per-view wedstrijden via UPC, Ziggoe en KPN.