Champions League op Nederland 3, Sport1 en Radio 1

voetbalDeze week is er veel Champions League-voetbal te zien op Nederland 3, Sport 1 en de publieke radiozender Radio 1. Diverse voetbalclubs spelen hun eerste wedstrijd in de achtste finales van dit voetbaltoernooi.

Vanavond wordt de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League tussen Olympiakos Piraeus en Manchester United rechstreeks uitgezonden op Nederland 3 en Radio 1.Morgen is het de beurt aan Galatasaray en Chelsea. De wedstrijden Zenit St. Petersberg – Borussia Dortmund en Schalke 04 – Real Madrid worden na afloop ruim samengevat op Nederland 3.

Het commentaar bij Olympiakos Piraeus – Manchester United wordt verzorgd door Ronald van der Geer en de analyses komen van Youri Mulder en Ronald Waterreus. Presentator Jack van Gelder en wedstrijdcommentator Jeroen Elshoff reizen woensdag voor de achtste finale tussen Galatasaray en Chelsea af naar Turkije, Ronald Koeman, Youri Mulder en Tom Egbers daarentegen analyseren de wedstrijd vanuit Hilversum. 

Beide wedstrijden zijn dinsdag en woensdag vanaf 20.15 uur te zien op Nederland 3. Op de nieuwszender Radio 1 zal ‘Langs de Lijn’  live verslag doen van de wedstrijden op dinsdag en woensdag vanaf 21.00 uur. De wedstrijden zijn ook live te zien via Internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/

Betaalzender Sport1 zendt via haar diverse televisiekanalen zowel dinsdag als woensdag alle wedstrijden uit de achtste finales live uit.