Champions League-voetbal bij NOS en Sport1

voetbalOp dinsdag 23 oktober en woensdag 24 oktober wordt er weer volop gevoetbald in de Champions League. De NOS en Sport 1 besteden hier veel aandacht aan.

Dinsdag
Op dinsdagavond (voorbeschouwing vanaf 20.15 uur op Nederland 3) wordt de wedstrijd FC Barcelona – Celtic uitgezonden door de NOS. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Jeroen Elshoff. Presentatie ter plekke is in handen van Tom Egbers en de voor- en nabeschouwing worden uitgevoerd met de analyses van  Jan van Halst en Youri Mulder. Deze wedstrijd wordt ook live uitgezonden via internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/. Later op de avond is er een uitgebreide samenvatting te zien van Manchester United – Braga (Commentaar: Jeroen Grueter).  Betaalzender Sport1 zendt op al haar kanalen wedstrijden uit de Champhions League live uit. De avond begint op Sport1 al om 18.00 uur met de wedstrijd Moskou-Benfica

Woensdag
Op woensdag komt Ajax in actie. Ajax moet het in eigen huis opnemen tegen Manchester City. De voorbeschouwing op deze wedstrijd begint om 20.15 uur. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Jan Roelfs. Deze wedstrijd is ook live te volgen via internet: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/. Sport 1 brengt woensdagavond naast Ajax-Manchester City ook de wedstrijden Borussia Dortmund – Real Madrid, Spartak Moskou – Benfica, FC Porto – Dynamo Kiev, Dinamo Zagreb – Paris St. Germain en Arsenal – Schalke 04 en Malaga FC – AC Milan live in beeld.