Christmas24.nl dit jaar te beluisteren via Internet en DAB+

De kerstzender Christmas24.nl is de komende periode via zowel het Internet als de digitale ether (DAB+) te beluisteren.

Vijf jaar

De online radiozender bestaat dit jaar vijf jaar en om dit jubileum kracht bij te zetten is de kerstzender niet alleen wereldwijd via Internet te beluisteren maar in delen van Nederland ook via DAB+.

Kerstmuziek en meer

Christmas24.nl is een privé initiatief van van Robert Simonis op non-commerciële basis. De radiozender brengt een gezellige muziekmix van kerstmuziek van de laatste 60 jaar afgewisseld met softpop hits.

DAB+

De radiozender zal de komende periode ook in de digitale ether te ontvangen te zien. De radiozender maakt hiervoor gebruik van de capaciteit van een aantal lokale DAB+-netwerken. Deze netwerken zenden tot 1 januari 2018 uit met een experimenteervergunning.

Lokale netwerken

Het gaat om digitale etheruitzendingen in de regio Amsterdam (kanaal 7B via het netwerk van Jamm FM), delen van Zuid-Holland (kanaal 9C via netwerk ProFM) en de regio Nijmegen (kanaal 11A via netwerk Bissels Elektra). Vanaf 1 december moet de radiozender via alle drie de netwerken te horen te zijn.

Internet

Luisteraars die niet in de genoemde regio’s wonen kunnen afstemmen op Internet. Meer informatie over de radiozender is te vinden op de website van Christmas24.nl.