Radiozender Classic FM gestart met online themakanalen

In navolging van andere commerciële radiozenders is ook de klassieke radiozender Classic FM gestart met online themakanalen. Sinds kort zijn via Internet drie themakanalen van de klassieke radiozender te beluisteren: Chill Out, Opera, Soundtracks

Themazenders

Het themakanaal Chill Out biedt non-stop rustgevende klassieke muziek, het themakanaal Opera biedt de mooiste Opera-muziek en via het themakanaal Soundtracks is klassieke film- en seriemuziek te horen. Classic FM zelf is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. De drie themazenders zijn alleen te ontvangen via Internet en de app van de radiozender. Classic FM is ook beschikbaar als app op de Apple TV.

Telegraaf Media Groep

De klassieke muziekzender blijft in de toekomst onderdeel uitmaken van de Telegraaf Media Groep en wordt niet, zoals de zusterstations Sky Radio en Radio Veronica, ondergebracht in het nieuwe radiobedrijf van Talpa. Het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren met de uitzendingen van Classic FM via de digitale ether (DAB+) aangezien de radiozender nu nog gebruik maakt van de digitale capaciteit van zusterstation Radio Veronica.

Alle livestreams van Classic FM, zowel van de radiozender zelf als van de themazenders van de klassieke zender vind je op deze pagina.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.