“Compleet nieuw format in de maak voor Traffic Radio”

De online radiozender Traffic Radio krijgt binnen afzienbare tijd een geheel nieuw format. Dit heeft Lars Schotanus, eigenaar van Traffic Radio, aangegeven tegenover deze website.

Ochtendshow

Tot vorige week vrijdag was elke ochtend tussen 7.00 en 9.00 uur de ochtendshow Traffic Radio LIVE! met Rick van Velthuysen te horen op de online verkeerszender. Van Velthuysen is sinds deze week in de nachtelijke uren te horen op NPO Radio 2. Voor de omroep PowNed maakt hij het programma ‘Rick van V doet 2’. Hij kan zijn werkzaamheden voor NPO Radio 2 niet combineren met de werkzaamheden bij Traffic Radio.

Non-stop muziek

Sinds vrijdag zijn er dan ook geen gepresenteerde programma’s meer te horen op Traffic Radio maar alleen nog non-stop muziek. Volgens Lars Schotanus, eigenaar van YPCA, De Radiofabriek waaronder ook Traffic Radio valt, komt daar voorlopig ook geen verandering in.

Nieuw format

We werken aan een compleet nieuw format op Traffic Radio, maar daar hebben we na het vervroegde  vertrek van Rick, nog wel even tijd voor nodig. Dus voorlopig hebben we gekozen voor de lekkerste muziek voor onderweg en de meest uitgebreide verkeersinfo“, aldus Schotanus tegenover deze website.

Traffic Radio is in de gehele wereld te beluisteren via Internet en te beluisteren via grote radioportals zoals TuneIn en RadioNED.