Concert at SEA live te volgen via NPO Radio 2

NPO Radio 2 zendt ook dit jaar live uit vanaf Concert at SEA op de Zeeuwse Brouwersdam. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni doen de NPO Radio 2-dj’s Ruud de Wild, Wouter van der Goes, Frank van ’t Hof en Daniel Dekker verslag van het festival.

14e editie

Het festival beleeft dit jaar zijn veertiende editie. Traditiegetrouw wordt Concert at SEA afgesloten met een optreden van BLØF. Dat concert is live te volgen op NPO Radio 2. Tot de headliners behoren verder onder anderen Noel Gallagher, Nile Rodgers & CHIC, Guus Meeuwis en Golden Earring.

Livesessies

NPO Radio 2 organiseert wederom intieme livesessies op het eigen podium met verschillende artiesten. Die optredens blijven ook na afloop van Concert at SEA terug te zien en te horen via de verschillende kanalen van NPO Radio 2.

Uitzendingen

Vanavond vanaf 18.00 uur tot en met 22.00 uur wordt er live uitgezonden vanuit Zeeland op NPO Radio 2. Op zaterdag beginnen de uitzendingen al om 16.00 uur vanaf Concert at SEA. NPO Radio 2 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Youtube

Concert at SEA beschikt ook over een eigen Youtube kanaal. Op dit kanaal vind je voor, tijdens en na het festival updates vanaf het terrein en optredens van diverse artiesten.

NPO 3

Op zaterdag 6 juli zijn van 22.00 tot 23.40 uur op NPO 3 de hoogtepunten te zien van de 14e editie van het festival. Een herhaling is in de nacht van zaterdag op zondag te zien om 1.15 uur.

Sociale media: