Concert Coldplay donderdagavond live op 3FM

3fmLuisteraars van 3FM kunnen live meegenieten van het uitverkochte openlucht concert van Coldplay op het Malieveld in Den Haag. Donderdag 6 september zendt de publieke popzender het optreden rechtstreeks uit .

Om 19.30 uur begint de speciale uitzending van MetMichiel (NTR) met een albumspecial van Coldplay. Rond 21.00 uur hoor je live de openingsact. Tot ongeveer 23.00 uur is hele concert in de uitzending van 3voor12 (VPRO) te horen. Voor en na het optreden polst 3FM de sfeer onder bezoekers op het Malieveld.

 

De Mylo Xyloto Tour is de vijfde concert tour van Coldplay. Na Amerika strijkt de band neer in Europa. De tour startte november 2011 en eindigt in november 2012 in Australië. Morgen beklimmen Chris Martin en zijn bandleden het podium in Den Haag. Het concert was snel uitverkocht en 65.000 bezoekers staan op het veld. Iedereen die er niet kan zijn, kan het concert helemaal mee beleven op 3FM.

Tijdens de uitzending zie je op de 3fm website live beelden en foto’s van het optreden van Coldplay in Den Haag. Via 3FM Social Radio zijn alle reacties van luisteraars op de uitzending op social media zoals twitter, hyves en facebook te volgen.

Voor meer informatie over 3FM: www.3fm.nl