CPC Loop live te volgen via Omroep West

Omroep West doet vandaag, zondag 6 maart, uitgebreid verslag van het jaarlijkse hardloopevenement CPC Loop in Den Haag. Tienduizenden lopers zullen vandaag meedoen aan de 42e editie van de ‘City-Pier-City’-loop.

Live verslag op Omroep West

Omroep West verslaat alles van dit grootste sportevenement van de Hofstad. Met live verslag op 89.3 Radio West én TV West, ’s avonds een samenvatting op TV West en een live-blog op Omroepwest.nl. Alle uitzendingen, het laatste nieuws en het blog is ook te volgen via de gratis Omroep West app. Tussen 9.00 en 17.00 uur is CPC Radio de hele dag rechtstreeks te volgen op 89.3 Radio West en ook te zien via TV West.

Live-blog

Herman Nanninga presenteert de uitzending de hele dag live vanuit een tent bij het start/finishgebied, waar hij diverse gasten aan tafel ontvangt. Daarnaast zijn er vele bijdragen te zien en horen van verslaggevers Jet Sol, Nicolette Krul en Jim van der Deijl. Een live-blog op Omroepwest.nl laat bovendien alle info en uitslagen zien van de NN CPC Loop 2016. Voor iedereen die onderweg is, aan het lopen of aan het aanmoedigen biedt de gratis Omroep West app uitkomst: alle uitzendingen en het laatste nieuws is via de app overal te volgen.

Samenvatting op TV West

Vanavond is er vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting van de dag te zien op TV West. Deze wordt daarna elk heel uur herhaald tot maandagmiddag. De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30), via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet. Radio West is te ontvangen via de FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.