Crime & Investigation is zender van de maand bij KPN

Crime & Investigation is de zender van deze maand in augustus bij aanbieder KPN. De zender maakt normaal onderdeel uit van het aanvullende Pluspakket van de dienst Interactieve Televisie.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

KPN

Bij aanbieder KPN is deze week Crime & Investigation de zender van de maand. De zender is voor iedereen met Interactieve Televisie te zien op kanaal 23.

Primeur

Crime & Investigation is de zender voor liefhebbers van spannende misdaadverhalen, opvallende politiezaken en bizarre moordverhalen. Nieuw deze maand is 999 Killer On The Line. Een misdaadserie over goed geplande en soms gruwelijke moorden. Het komt helaas vaker voor dan je denkt: Moordenaars die de meest ingewikkelde verduisteringsverhalen bedenken om vervolging te voorkomen.

Ziggo

Kabelaar Ziggo biedt deze maand niet één maar 11 zenders van de maand. Het gaat, met oog op de kindervakanties, om 11 kinderzenders die normaal onderdeel uitmaken van het aanvullende Movies & Series XL-abonnement.