DAB+ in de spotlights tijdens 50PlusBeurs en ‘Week van de Digitale Radio’

Digitale radio via de ether (DAB+) zal de komende periode in de spotlight staan tijdens de 50PlusBeurs en de Week van de digitale radio.

50PlusBeurs

Fabrikant Tivoli Audio maakt tot en met 19 september een stop op de 50PlusBeurs met haar Digital Radio Tour. De Digital Radio Tour is een voorlichtingstour over DAB+ die begin 2015 van start is gegaan. Ook de levensgrote Giant Radio van Tivoli Audio is onderdeel van de Digital Radio Tour tijdens de 50PlusBeurs, die plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Gedurende alle beursdagen zal er een expert van Tivoli Audio aanwezig zijn om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden, hen alles te vertellen over Digital Radio Plus en demonstraties van DAB+ radio’s te geven. Met het verdwijnen van NPO Radio 5 Nostalgia van de middengolf is voor veel “50 plussers” DAB+ een alternatief om de populaire radiozender in deze doelgroep te ontvangen.

Week van de digitale radio

In de week van 5 oktober wordt de ‘Week van de digitale radio’ georganiseerd door het platform Digital Radio Plus. Tijdens de week van de digitale radio besteden zowel landelijke als regionale en zowel commerciële als publieke radiozenders aandacht aan het fenomeen digitale radio via de ether. Diverse radiozenders komen met acties om digitale radio te promoten en luisteraars maken kans op het winnen van een digitale radio. Het is de eerste keer dat ook regionale radiozenders meedoen aan de week van de digitale radio. De regionale publieke radiozenders zijn sinds kort ook te ontvangen via DAB+.

Campagne Digital Radio Plus

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.