Twee dagen PDC Premier League of Darts uit Rotterdam live op RTL 7

RTL 7 staat woensdag- en donderdagavond geheel in het teken van de PDC Premier League of Darts vanuit Ahoy te Rotterdam. De beste darters ter wereld zijn twee avonden te zien op de mannenzender. Het is de derde keer in de geschiedenis van de Premier League Darts dat Ahoy oranje kleurt voor de grootste darters ter wereld.

Inhaalronde

Vanavond, woensdag 18 april, is de inhaalronde van de ronde die in Exeter werd afgezegd wegens slechts weer. Vanavond staan er weer een aantal mooie partijen op het programma.

Nederlands trots Raymond van Barneveld neemt het op tegen de Australische darter Simon Whitlock en Brabantse dartkoning Michael van Gerwen gaat de strijd aan met de Schotse Peter Wright. Verder speelt Gary Anderson tegen Michael Smith en Rob Cross, en speelt Rob Cross tegen Daryl Gurney.

Nederlands onderonsje

Nederlandse dartfans kunnen zich opmaken voor een flitsende tweede avond darts in Rotterdam. Raymond van Barneveld neemt het in de op tegen Michael van Gerwen. Dé Nederlandse kraker op Nederlandse bodem. De razendsnel uitverkochte tweede speelronde in Ahoy zal donderdag oranje kleuren om deze dartsgiganten aan te moedigen.

Daarnaast neemt Simon Whitlock het op tegen Michael Smith en Daryl Gurney, speelt Rob Cross tegen Peter Wright en zal Daryl Gurney zijn tweede wedstrijd van de avond spelen tegen Gary Anderson.

RTL 7

Beide avonden begint de uitzending op RTL 7 rond 19.30 uur met een voorbeschouwing. De wedstrijden gaan rond 20.10 uur van start.