Darts: Unibet Masters live bij RTL7 en RTL7 Darts.nl

Tot en met 28 januari wordt het dartstoernooi de Unibet Masters gehouden in Milton Keynes te Engeland. Het toernooi is live te volgen via RTL7 en RTL7 Darts. Het toernooi gaat vanavond van start.

Top 16

De gehele top zestien van de PDC zal in actie komen op dit invitatietoernooi, waaronder drie Nederlanders: Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Benito van de Pas. Titelverdediger is Michael van Gerwen die een jaar geleden Gary Anderson in de finale versloeg en de vijfde editie van dit toernooi op zijn naam schreef.

Toppers

Daarnaast doen ook toppers mee als Dave Chisnall, Mensur Suljovic, Michael Smith, Rob Cross, Ian White, Peter Wright, Simon Whitlock, James Wade, Daryl Gurney, Gerwyn Price, Gary Anderson en Kim Huybrechts. In totaal wordt er 200.000 Britse Ponden aan prijzengeld verdeeld dit weekeinde.

RTL7

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de The Masters. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de betaalde stream. Zowel op vrijdag- (na 22.00 uur), zaterdag- en zondagavond doet televisiezender RTL7 uitgebreid verslag van dit toernooi.

Sociale media: