Dartsseizoen weer van start op RTL 7 met ‘The Masters’

Na het wereldkampioenschap darts van de PDC start vandaag het nieuwe dartsseizoen met ‘The Masters’. Het toernooi is live te volgen op RTL 7 en rtldarts,nl.Vanaf aanstaande donderdag gaat de Premier League of Darts weer van start.

The Masters

Tot en met 29 januari strijden de zestien beste spelers van de wereld tijdens The Masters om de felbegeerde titel in de Arena MK in Milton Keynes (Engeland). Michael van Gerwen won de vorige twee edities van dit toernooi en komt in de eerste ronde uit tegen Simon Whitlock.

Raymond van Barneveld opent het toernooi met zijn wedstrijd tegen Dave Chisnall. Benito van de Pas krijgt het zwaar voor de kiezen. Hij speelt tegen Gary Anderson, een rematch van de kwartfinale van het afgelopen WK. Jelle Klaasen speelt tegen Mensur Suljovic.

The Premier League

Aanstaande donderdag, 2 februari, gaat The Premier League of Darts weer van start. Dit jaar doen er drie Nederlanders mee aan de competitie. Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld én Jelle Klaasen. Donderdag 2 februari maken de tien beste spelers van de wereld zich op voor de eerste speelronde in de Premier League.

Uitzendingen

RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de The Masters. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de betaalde stream . Op RTL 7 is het toernooi vanavond, vrijdag 27 januari, te zien vanaf 22.00 uur, op zaterdag vanaf 20.00 uur en zondag vanaf 20.00 uur. Meer informatie over de uitzendtijden vind je hier.

Tweets: